Selamat Datang ke ! Friendshipworlds2u Blog. Terima Kasih Diatas Kunjungan Anda.

Friday, February 10

You Follow I Follow or I Suka I follow

Hai..kawan2 pe kabar..sihat ke...mcm mana blog korang.?..terjaga ke terbiar? kalau terjaga tinggalkan link kat komen aku nk gi jenguk...

Hari ni aku nak tanya korang tentang ayat ni "You Follow I Follow atau I Suka I follow"

Korang rasa mana paling sesuai...??

Pendapat aku...aku pilih "I Suka I follow" lebih sesuai kerana lebih menunjukan keikhlasan... kalau "You Follow I Follow" nampak macam paksaan le..kan
tapi kebanyakan yg follow blog ni mesti aku follow balik...lepas tu aku letak link dia dekat bahagian Link Ex-change menandakan ucapan tq sebab sudi follow blog ni..


   

5 comments:

FizA said...

sama la.. kebykan yg follow, mmg akn do follow blek.. ^^

Nadia Mashuri said...

hehee..
ok, setuju dgn i suka i follow..
=)

Syuxer said...

sangat setuju..:)..i suka i follow..dulu men redah je follow sekarang nak cari follower yang setia ngan kita..woo susah gak nak cari orang camtuh..

Cik Nadd said...

Nadd memang setuju.. Nadd suka follow orang,, but xkesah pun klu orang tu nak follow kita balik ke tak.. just tinggalkan link je.. =)

SYOLIHAH ISAHAK said...

My link http://cikitammanis.blogspot.com

Labels

DAPATKAN TEKNIK BAGI MENINGKATKAN JUALAN ANDA DIFACEBOOK SECARA PERCUMA. SILIK KLIK DISINI.